TETRA iStorage4SME

Intelligente Geavanceerde Anomalie Detectie bij de opslag en transport in de voedingsketen

1.2 Richtlijnen marktbevraging commerciële oplossingen bewaring van witloof wortelen

Case 1: Temperatuursensor die in de witloof palloxen kan mee ingevroren (-2°C) worden en een jaar actief blijven. Het bedrijf besteed geen aandacht aan aanwezigheid van sensoren bij het verplaatsen van de palloxen en/of aan het recupereren van de sensoren. Anomaliedetectie en indoor positioning van de sensoren moet regelmatig gebeuren.

Hardware

• Sensor
    • temperatuur sensor actief bij -2°C
    • waterdicht
    • minimum tot op 0.5° C accuraat
    • gevoeligheid tot op 0.1°C
  • Ontwikkelboard
    • actief bij -2°C
    • WIFI/bluetooth
    • Intern geheugen.
    • geheugen om enkele metingen op te slaan
  • Batterij
    • Toestel blijft actief tot 1 jaar.
  • Omhulsel
    • Waterdicht

Software

• Communicatie met andere/dezelfde IoT toestellen
  • uploaden van de gegeven naar de Cloud
Met de steun van:
© Howest 2023